Købsinformationer
 
Cargokid ApS
Hellevadvej 24
Klokkerholm
9320 Hjallerup
CVR nr. 36024984
[email protected]

Betaling:

Som privatperson eller firma kan I købe ind via vores webshop og betale med kreditkort herunder Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, og JCB

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Kunder med EAN nummer, oprettes i vores system og kan også købe ind via webshoppen eller på vores mail [email protected] / rådgivningstelefon tlf. 70238260

Vi tilbyder også finansering gennem Sparxpress, så lån eksempler herunder: 

 

Standardomkostningsinformation: Forbrugslån - Xpres Rentefri med månedsgebyr

 

Samlet kreditbeløb:
10.000 kr.
20.000 kr.
30.000 kr.
40.000 kr.
50.000 kr.

Løbetid i måneder:
60
60
60
60
60

Månedlig ydelse:
216 kr.
403 kr.
589 kr
746 kr.
963 kr.

Samlede kreditomkostninger:
2.940 kr.
4.140 kr
5.340 kr.
6.540 kr.
7.740 kr.

Samlede beløb der skal tilbagebetales:
12.940 kr.
24.140 kr.
35.340 kr.
46.540 kr.
57.740 kr.

Årlig fast debitorrente:
0,0%
0,0%
0,0%
0,0%
0,0%

ÅOP:
11,2%
8,0%
6,9%
6,3%
6,0%
 

Ved fortrydelse af købet bortfalder finanseringen også. Læs Sparxpress betingelser her. 

 

Reservation af beløb:

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifælge aftale med din kortudsteder

 

Levering:

CargoKid ladcykler er lagerførende og leveres indenfor 5-8 hverdage hvis den skal sendes til dig. Leveringstiden kan dog variere i forhold til hvilken type ladcykel du vælger og er beregnet ud fra når vi sender den fra vores lager. Derefter går der 1-5 hverdage til fragtmanden er ved din adresse. Fragtmanden vil kontakte dig inden ankomst. Se den konkrete leveringstid under hver model. Du kan også afhente selv på vores lager i Hjallerup. Hvis ladcyklen er i restordre eller der skal laves ”Eget Design” er leveringstiden op til 20 arbejdsdage.


Bestiller du tilbehør eller reservedele sendes disse med GLS og afventer du en ladcykel så sendes disse med eksterne fragtselskaber såsom danskefragtmænd til en pris af kr. 695,- inkl.moms pr. Ladcykel.

Alle anførte priser på webshoppen er inklusiv moms.

Alle cykler leveres 100% samlet og klar til at køre på. Vi kvalitetssikre dem og tester hver cykel inden de sendes fra vores lager. 

CargoKid bytter selvfølgelig med et smil eller giver pengene retur og kan hjælpe med bookning af returfragt hvis du har fortrudt købet, dog mod et gebyr på kr. 1400 inkl. moms. som dækker fragten.

Ved eventuel reklamation kontakt CargoKid på [email protected]

 

Transport:
Eventuel transportskade bedes påtales og noteres på fragtstedet overfor fragtselskabet og CargoKid.

 

Fortrydelsesret: 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Hos CargoKid tilbyder vi at hjælpe med returfragt hvis du har fortrudt købet, dog mod et gebyr på kr. 1400 inkl. moms. som dækker fragten. Du er også velkommen til selv at stå for returneringen, det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ved returnering af en cykel vil der blive opkrævet et gebyr alt efter antal km. cyklen har kørt samt cyklens stand ved returnering. 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle vores cykler, udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste kr. 1400,- inkl. moms


Du skal returnere den til vores lager/værksted i Hjallerup, se under listen på hjemmesiden for at finde adressen. Hvis du har afhentet cyklen på vores lager og selv tilbageleverer den tager vi ingen gebyr.

 

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Ved returnering af en cykel vil der blive opkrævet et gebyr alt efter antal km. cyklen har kørt samt cyklens stand ved returnering. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fortrydes købet bortfalder aftalen om finansiering

 

Varen sendes til:

CARGOKID

Hellevadvej 24

9320 Hjallerup

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

Alle vores cykler er CE mærket og overholder den gældende standard.

 

Reklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Reklamationsfrist:


Kunden SKAL reklamere indenfor ”rimelig tid” efter fejlen er opdaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

CARGOKID

Hellevadvej 24

9320 Hjallerup

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Vi vil derefter kontakte dig for det videre forløb.

 

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Cargokid ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på [email protected]

 

Standardfortrydelsesformular:

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

 

Cargokid

Hellevadvej 24

9320 Hjallerup

[email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17-05-2024