Bliv en del af CargoKid

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt med mere information om et forhandlersamarbejde.

 

Bliv en del af Cargokid

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere

Så er du interesseret i at blive forhandler af Cargokid el-ladcykler så udfyld nedenstående formular eller tag kontakt til vores kundeservice på [email protected]

I takt med at popularitet og efterspørgsel på el-ladcykler i Danmark er stigende, søger vi to forskellige typer samarbejdspartnere. 

Forhandler 
Vi søger engagerede og dygtige forhandlere til salg og distribution af vores el-ladcykler som har en cykel butik eller værksted.

Ambassadør 
Vi søger private mennesker som ligesom os deler kærligheden og passionen for ladcykler og gerne vil være med til at dele budskabet om hvorfor det er godt at køre på en ladcykel.

 

Vi tilbyder:

Som autoriseret forhandler af Cargokid el-ladcykler vil du få adgang til et bredt sortiment af el-ladcykler, reservedele, samt en masse andet. Vores el-ladcykler er designet til at imødekomme de forskellige behov og præferencer hos den bevidste cyklist som søger en effektiv og miljøbevidst transportløsning uden at skulle betale en formue.

Som en del af Cargokid vil du modtage grundig træning og support, så du altid er fuldt udrustet til at rådgive og vejlede kunderne i deres køb. Vi ved, hvor vigtigt det er at have grundig produktkendskab og vi er her for at sikre, at du har alle de nødvendige informationer og værktøjer til at lykkes som forhandler af vores brand.