E-Kids: elcykel med lad til børn

Tag nemt flere børn ad gangen med i en E-Kids ladcykel

E-Kids lacyklerne er de ultimative ladcykler til dig som er dagplejemor eller arbejder i en daginstitution og har mange børn med på tur på én gang. I E-Kids modellerne er der plads til op til 6 børn på én gang. Så uanset om du har 2 børn plus deres venner eller selv har 4 børn, så kan du uden problemer cykle med dem nemt og sikkert. Uanset om det er til dig selv eller du er dagplejer, så er den perfekte ladcykel til børn CargoKids E-Kids model.

3 produkter

Faldende orden
 1. KIDS LIMO - E-KIDS
  KIDS LIMO
  30.995,00  DKK
  Kids Limo med plads til 5 børn henvender sig typisk til dagplejer og institutioner. Den er designet med en lille dør foran så indstigningen er nem for alle børn.På den måde undgår de voksne så mange tunge løft på en dag. Kids limo leveres m
 2. KIDS SUV m. låge - E-KIDS
  KIDS SUV m. låge
  32.995,00  DKK
  Kids SUV m/låge henvender sig typisk til dagplejere og daginstitutioner. Kassen er robust opbygget med tværgående bænke hvor der er plads til 6 børn. Lågen i fronten gør det nemt for børnene selv at stige ind i kassen.  
 3. KIDS SUV Premium m. Låge - E-KIDS
  KIDS SUV Premium m. Låge
  35.995,00  DKK
  Vores Kids SUV Premium med låge er primært henvendt til institutioner og dagplejere. Kassen er robust opbygget med tværgående bænke hvor der er plads til 6 børn. Der er monteret en låge med børnesikringslås så børnene ubesværet selv kan g
pr. side

Kapaciteten i vores el-ladcykler til børn afhænger naturligvis af børnenes størrelse, når vi skriver at der er plads til 4, 5 eller 6 børn i ladcyklen, så er det antallet af sæder med seler vi henviser til. Har du børn med lange ben, har pakket en køletaske med madpakker eller andet der skal være i ladet, så er der naturligvis mindre plads. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på den maksimale lastevne i ladet, som for vores el-ladcykler til transport af børn er 100 kg, chaufføren skal ikke medregnes her.

Er du det mindste i tvivl om hvorvidt en af vores E-Kids modeller passer til lige netop dine behov, så anbefaler vi at besøge en af vores butikker eller showrooms, hvor du kan booke en fremvisning og prøve om vores cykler er det rigtige valg for dig.

TILBEHØR

Frisk din ladcykel
op med et par
flotte hynder

Personliggør din ladcykel med et par DELUXE hynder i en tyk og super lækker kvalitet.

Hynderne tilkøbes under selve ladcyklen og du kan selv vælge farven.

Se vores hynder her

Bliv køreklar med få klik

Det skal være nemt og sikkert at være kunde hos CargoKid. Her er blot nogle af de ting, vi giver dig som kunde.

 • Mange farver

  Vælg farve på ladet

 • Punkterhæmmende

  Dæk

 • Forsikringsgodkendt

  Lås & kædelås

 • 100% samlet

  Alle Cykler

 • Hurtig levering

  På din adresse

 • Stelgaranti

  10 år fra købsdato

 • 2 års garanti

  På alle dele

 • Stor udstyrspakke

  Til alle vores cykler

 • Vandafvisende

  Betræk og kaleche

 • Skivebremser

  Hydraulisk