Spørgsmål & Svar
 
Er der garanti på cyklerne?
Ja, vi giver 2 års garanti på vores cykler. Garantien dækker ikke slidtagedele eller
bevægelige dele.


Hvorfor netop købe en CargoKid ladcykel?

Fordi vi har sammensat en ladcykel som kan opfylde vores egne og vores kunders forventninger og samtidig fastholde en udsalgspris som er indbydende. 
I prisen indgår alt hvad du behøver så der ikke kommer nogen ekstra udgifter.


Kan man købe reservedele og hvad med garanti ?

Vi er lagerførende med fuld reservedelsprogram og yder 2 års garanti på alle vores cykler. 


Hvorfor er den så billig ?

Step 1 Vi importere direkte fra producenter i udlandet. Dvs. der er ingen mellemhandlere.
Step 2 Vi modtager, kvalitetsikre og montere på vores eget lager i Nordjylland.
Step 3 Vi distribuerer derefter ud til vores kunder.


Bliver ladcyklen leveret 100% samlet og klar til brug ?

Alle ladcykler leveres 100% samlet, efterspændt og klar til brug. Derfor giver vi også 2 års garanti.


Er CargoKid ladcykel stærk nok ?

Vores ladcykel blev oprindeligt solgt til vuggestuer, børnehaver og dagplejemødre som bruger dem dagligt fuldt lastet med 4 børn. Så ja ,efter at have samarbejdet med dem kan vi nu tilbyde en robust og velkørende ladcykel der indfrier vores private kunders forventninger.


 Hvordan vedligeholder man sin ladcykel ?
Man vedligeholder sin ladcykel som en normal cykel.
1. Giv kæden olie, indstil gear og efterspænd alle bolte og skruer en gang om året.
2. Spænd bremsekabler når håndbremserne bliver slappe ellers vil du opleve at de ikke bremser optimalt. 
3. Din ladcykel har bedst af at stå i tørvejr.


Specielle forhold omkring ladcykler med batteri :

Hvis cyklen belastes med mere en 100 kg.
1. Vil medfører at du kører færer kilometer på en fuld opladning og i en mindre fart.
2. Vil medfører at du skal skifte batteriet oftere da motor og batteri belastes mere en normalt.

 

Hvor lang levetid er der på et batteri ?
Vi gør opmærksom på at det er meget vanskeligt at bestemme levetiden på batteriet da det afhænger af strømforbruget og motorbelastningen. Nogle kunder skifter deres batteri ud efter 6 mdr. og andre skifter ud efter efter 4 år. En god regel at huske på er at jo mere vægt der er på cyklen jo kortere levetid er der på batteriet hvis man bruger det hver gang man cykler. Ps. Vi giver 6 mdr. garanti på batteriet.

 

Hvornår forventes min cykel leveret?
Vores leveringstid er 0-5 hverdage. Disse dage er fra cyklen afsendes fra vores lager og dette bliver de som regel i løbet af 1-3 hverdage fra man har lagt sin bestilling. Vi afsender cykler med vores fragtmand hver Tirsdag og Fredag og de leveres så i løbet af 5 hverdage herfra.

Leveres cyklen samlet?
Alle vores cykler leveres 100% samlet og klar til at kører på når de leveres på din adresse. Man kan forvente cirka 50% strøm på batteriet ved ankomst og man kan derfor sagtens prøve en kort tur inden batteriet skal til den første opladning.

Kan man få lavet service på sin cykel hos sin lokale cykelsmed?
Din lokale cykelsmed kan sagtens udføre service på en Cargokid El-ladcykel. Husk altid at få spændt eger igennem. Når man får lavet service hos den lokale cykelsmed, skal man blot huske at få cykelsmeden til at stemple i servicebogen som medfølger cyklen. Hvis ikke cykelsmeden har mulighed for at stemple i bogen, skal man huske at gemme kvitteringerne for de servicer man får udført. Stempler i bogen eller kvitteringer for service er relevante i forhold til opretholdelse af garantien.


Hvem leveres cyklen med?
Vores cykler leveres med en fragtmand som leverer til den adresse man har ønsket ved bestilling. Fragtmanden kontakter dig altid inden han leverer cyklen, for at aftale nærmere tidspunkt.


Hvor langt kan man kører på en opladning?
Hvor langt man kan forvente at komme på en opladning afhænger af mange faktorer. Bla. har vind, vægt og assist-niveau fra motoren en stor rolle på indvirkningen af batteriet. Vi har i dette link beskrevet mere omkring hvad man kan forvente: www.cargokid.dk/batteri-info


Hvor ofte skal der laves service på cyklen?
Det er vigtigt at man sørger for at vedligeholde sin Cargokid El-ladcykel. Det første service man skal få foretaget på sin cykel skal gøres når man har kørt 100 km. Herefter skal man få lavet service på cyklen for hver 500 km. man kører på cyklen, eller som minimum 2-3 gange om året.


Hvordan monteres de medfølgende standard hynder i en El-Ladcykel?
Vores standard hynder monteres med det velcro som sidder bag på hynden. Denne ene del af velcroen limes fast på kassen enten med dobbeltklæbende tape eller lim og derefter kan man sætte hynden fast på velcroen.

Vores Deluxe hynder monteres blot ved at ligge dem løst på bænken. Deluxe hynderne har et naturligt knæk som gør at de passe perfekt på bænken og de kræver ingen lim eller tape for at holdes fast.


Kan man bestille nye nøgler til batterilåsen?
Det er desværre ikke muligt at bestille nye nøgler til sin batterilås. Man kan, hvis man er uheldig at miste nøglerne, bestille en ny batterilås og montere hvortil der medfølger 2 nye nøgler.


Kan i oplyse mig om mit stelnummer?
Vi opbevarer desværre ikke dit stelnummer i vores system. Stelnummeret er unikt og medfølger på stelnummerbeviset der følger med cyklen når du modtager den. Det er derfor meget vigtigt at du gemme de papirer der medfølger cyklen ved levering og det er dit ansvar at gemme stelnummerbeviset.