Pro Plus Urban Rider

34.995,00 DKK

Pro Plus modellen leveres med en god stor udstyrspakke som bla. indeholder deluxe hynder, fastmonteret forsikringsgodkendt lås samt kædelås, pressening, bagagenet ergonomisk komfort saddel, fodpumpe m/manometer, diskret sidespejl og en kopholder. Den har en stærk 250W centermotor af mærket bafang, model 420.

Læs mere om produktet
 • Bremsesystem

  Hydrauliske skivebremser

 • Samlet

  100% samlet og køreklar

 • Max hastighed

  25 km/t ved højeste farttrin

 • 25 - 30 km

  På et opladt standard batteri

Pro Plus modellen leveres med en god stor udstyrspakke som bla. indeholder deluxe hynder, fastmonteret forsikringsgodkendt lås samt kædelås, pressening, bagagenet, ergonomisk komfort saddel, fodpumpe m/manometer, diskret sidespejl og en kopholder. Den har en stærk 250W centermotor af mærket bafang, model 420.

Modellen leveres med 2 bænke som kan klappes op og ned, samt automatisk tænd/sluk lygter med slumringscensor for og bag. Der er hydrauliske bremser på alle hjul.

Urban Rider Pro Plus modellen leveres med et stærkt 13 AH batteri af mærket LG. Dækkene er punkterhæmmende og af mærket Schwalbe. Under kassen på cyklen er der monteret en gaspatron der er med til at stabilisere drejefunktionen.

Urban Rider er den El-Ladcykel i vores sortiment som har den mindste drejeradius. Yderligere er Urban Rider testet efter den strenge tyske TÜV standard for ladcykler.

Udstyrspakken der medfølger består af: Kaleche - Stænger - Lygter automatisk tænd/sluk - 3-punkts seler til 4 børn - opstigningsramper - deluxe hyndesæt - fastmonteret forsikringsgodkendt lås - forsikringsgodkendt kædelås - pressening - bagagenet - ergonomisk komfort saddel - fodpumpe m/manometer - lille diskret sidespejl og kopholder.

Specifikationer
Stel & FarveHigh Ten Steel - matsort
KassemålL95 x B62 x H52
Total målB78 x L210
Total vægt58
Gear8 udvendige shimano
ParkeringsbremseJa
Garanti 2 årJa
Stelgaranti 10 årJa
Motor 250WBafang Centermotor
BremsesystemHydraulisk på alle hjul
LåsFastmonteret + Kædelås
Forlygter/BaglygterJa
Sikkerhedsgodkendte 3-punktsselerJa
BagagebærerNej
Kasse4 Børn
Lasteevne Cykel150 kg. + chauffør
Topfart25 Km/t
Batteri13 AH Lithium
DisplayBafang
Punkterhæmmende dækJa
Forhjul str.24"
Baghjul str. 26"
CE-mærkeJa
TÜV certificeretJa
Elektronisk Gå-funktionJa
100% samletJa