Ladcykel uden motor VS. Ladcykel med motor?

Når du skal vælge en ladcykel kan det være svært at vurdere om man skal købe en med eller uden el. Foruden at du skal være opmærksom på hvad din ladcykel skal transportere, er det også væsentligt at overveje, hvor langt cyklen skal køre i hverdagen og i hvilket terræn det skal foregå.

Det er vigtigt, at du vælger en ladcykel, der kan holde til det antal km. som du forventer at køre. Husk at det er den samlede distance der har en vigtig betydning i forhold til om man skal vælge en ladcykel med eller uden el. Du kan læse mere om hvor langt en el-cykel kan køre her, herunder hvilke forhold som påvirker din rækkevidde.

Ønsker du at skulle kunne transportere dine børn til og fra institution, bruge cyklen til at handle samt at tage på weekendture, så kan det være en klar fordel at vælge en ladcykel med el, da det gør cykelturen nemmere med ekstra hjælp, og det vil naturligvis også gøre at man kommer hurtigere frem til sin destination. Når valget kommer til at skal vælge en ladcykel så bør du også tage udgangspunkt i dit terræn. Har du f.eks mange bakker i dagligdagen på cykelturen, er det en klar fordel at vælge en ladcykel med el.

De fleste, der vælger en ladcykel uden motor, vælger den da den er væsentlig billigere end en ladcykel med el og fordi den kræver lidt mindre vedligehold end en med el. En ladcykel uden el har heller ikke den udgift der er ved at man skal have skiftet batteri indimellem da et batteri ofte også er en lidt dyr post. Fordelen ved at vælge en ladcykel uden el er naturligvis at du får samme egenskab med rigelig plads til børn og bagage samt indkøb for væsentlig færre penge end en med el. Derudover får man selvfølgelig også den dejlige egenskab at man som chauffør får mere motion på en cykel uden el fremfor en med el.

Det man skal være ekstra OBS på ved at vælg en cykel uden el er at mange ønsker at få påsat el på den senere hen og dette er ikke en mulighed vi har her hos Cargokid, og ofte er det også en alt for dyr og besværlig løsning. 

TILBEHØR

Frisk din ladcykel
op med et par
flotte hynder

Personliggør din ladcykel med et par DELUXE hynder i en tyk og super lækker kvalitet.

Hynderne tilkøbes under selve ladcyklen og du kan selv vælge farven.

Se vores hynder her

Bliv køreklar med få klik

Det skal være nemt og sikkert at være kunde hos CargoKid. Her er blot nogle af de ting, vi giver dig som kunde.

 • Mange farver

  Vælg farve på ladet

 • Punkterhæmmende

  Dæk

 • Forsikringsgodkendt

  Lås & kædelås

 • 100% samlet

  Alle Cykler

 • Hurtig levering

  På din adresse

 • Stelgaranti

  10 år fra købsdato

 • 2 års garanti

  På alle dele

 • Stor udstyrspakke

  Til alle vores cykler

 • Vandafvisende

  Betræk og kaleche

 • Skivebremser

  Hydraulisk