Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Går du med tanken om et nemt transportmiddel, der tilbyder ekstra meget plads - så kan du med fordel vælge en af vores el-ladcykler. En El-ladcykel er et populært transportmiddel i Danmark og det er også et langt grønnere alternativ, sammenlignet med bil eller scooter.

En Cargokid el-ladcykel gør det nemt at transportere børnene til skole eller en masse varer hjem fra supermarkedet uden at du skal bekymre dig om benzinpenge, trafikforhold og parkering. Den elektriske motor sparer dig også for at ankomme til din destination svedig og udmattet. Motoren hjælper fremdriften på cyklen, så bakker og terræn er ingen sag.

Når det kommer til hvilken model du skal vælge kan du med fordel gøre dig disse overvejelser inden et evt. køb.

Almindelig cykelstyr eller bøjlestyr?

Ønsker du et almindeligt cykelstyr skal du vælge vores Deluxe, Forntloader eller E-kids model. Ønsker du derimod at cyklen har et klassisk ladcykel bøjlestyr så skal du vælge vores El-Ladcykel, Curvemaster eller Urban Rider. 

Centermotor eller baghjulsmotor?

En baghjulsmotor er naturligvis placeret i baghjulet og ved denne type motor vil du have en følelse af medvind og en mere naturlig køreoplevelse da baghjulsmotoren skubber dig frem. Ønsker du en model med baghjulsmotor skal du vælge vores Deluxe, Forntloader, E-kids, Curve Master eller El-ladcykel model.

Centermotoren sidder i kranken og trækker i kæden i modsætning til i hjulet, hvilket vil give en mere glidende fornemmelse. Placeringen sikrer samtidig en god vægtfordeling og balance. Til gengæld skal man selv lægge flere kræfter i for at køre hurtigt. Ønsker du en model med centermotor skal du vælge vores Urban Rider model.

Plads til 2 børn eller 4 børn?

Inden man vælger en El-Ladcykel kan det være en god ide at opgøre med sig selv hvor mange børn man ønsker der skal være plads til. Ønsker man der skal være plads til blot 2 børn, skal man vælge vores Frontloader model. Denne model har 1 bænk monteret og derved plads til 2 børn, samt ydermere har den en låge i fronten. Dette gør at der er mere plads til tasker og evt. indkøb, da det frigiver noget mere plads i kassen.

Ønsker man der skal være plads til 4 børn skal man vælge vores Deluxe, Urban Rider, Curve Master eller El-ladcykel model som alle har plads til 4 børn i kassen.

Styreegenskaber - skal hjulene dreje seperat fra kassen eller ønsker du at hele kassen drejer med?

Når det kommer til styreegenskaber på en Ladcykel er der mange meninger og holdninger til hvad man synes der er bedst og hvad der føles mest behageligt at køre med.

Ønsker man at hjulene skal dreje seperat fra kassen så skal man vælge vores Deluxe, Frontloader eller E-kids modeller. Denne styreegenskab gør at cyklen er nem at manøvrere med samt at den er meget stabil at kører og dreje på da man får en anden vægtfordeling på cyklen.

Ønsker man en Ladcykel hvor hele kassen drejer med så skal man vælge vores El-Ladcykel, Curve Master eller Urban Rider. Denne styreegenskab er den klassisk som mange nok kender fra andre Ladcykler i gadebilledet - og egenskaben gør at man som fører af cyklen har god kontrol over hele cyklen og nemt kan komme rundt med cyklen. 

TILBEHØR

Frisk din ladcykel
op med et par
flotte hynder

Personliggør din ladcykel med et par DELUXE hynder i en tyk og super lækker kvalitet.

Hynderne tilkøbes under selve ladcyklen og du kan selv vælge farven.

Se vores hynder her

Ladcyklen, hvor alt er med i prisen

De fleste af vores ladcykler, har alt hvad du har brug for inkluderet i prisen. Det gør det nemt og overskueligt for dig.

 • Mange farver

  Vælg farve på ladet

 • Punkterhæmmende

  Dæk

 • Forsikringsgodkendt

  Lås & kædelås

 • 100% samlet

  Alle Cykler

 • Hurtig levering

  På din adresse

 • Stelgaranti

  10 år fra købsdato

 • 2 års garanti

  På alle dele

 • Stor udstyrspakke

  Til alle vores cykler

 • Vandafvisende

  Betræk og kaleche

 • Skivebremser

  Hydraulisk