Nyheder fra CargoKid

Vi ved godt vi ikke er verdensmestre i at dele nyheder om forretningen, men vi prøver og når det ikke lige sker med det samme, så er det nok fordi vi står og samler endnu en ladcykel med motor til en af vores mange glade kunder – de kommer, som altid, i første række.


CargoKid i Nederlandene

Nu verkopen wij ook bakfietsen in Nederland! Vi har nu hele tiden leveret ladcykler ikke kun i Danmark, men hele Europa. Forskellen er blot, at vi har lanceret en dedikeret hjemmeside til vores cykelglade venner i Nederlandene. Til resten af vores internationale kunder er der naturligvis stadig cargokid.com (som er på engelsk).


Vi er blevet e-mærket!

Se vores certifikat her:

https://certifikat.emaerket.dk/cargokid.dk

 

Shop dermed trygt og sikkert elladcykel online hos CargoKid.


Køb på afbetaling

Som noget nyt kan du nu køb el ladcykel på afbetaling hos CargoKid via Sparxpres. Det betyder 0 renter og 0 kr. i udbetaling.

Læs mere om el ladcykel på afbetaling her.


Forhandlere

Vores ladcykler står i dag ude ved mange lokale cykelforretninger. Skriv til os på [email protected], hvis du også kunne have interesse i at blive forhandler og blive fremhævet på vores hjemmeside.


Vores glade montører

På vores lager i Hjallerup arbejder vores glade montører hver dag på at samle vores ladcykler. Herfra bliver de afhentet af kunderne, eller sendt ud til en af vores butikker og showrooms med ladcykler over hele landet, hvor kunden kan afhente dem.


Flere kommuner vælger CargoKid

Nye kommuner hvis vuggestuer, børnehaver og dagplejere har valgt CargoKid som deres ladcykel leverandør og som har sluttet sig til vores serviceafte. Vi er stolte af at være deres foretrukne leverandør af elcykel med lad til børn.