language:  DK  |  UK  |  SE
Læs anmeldelserne - TRUSTPILOT ★★★★★

Levering


CargoKid ladcykler er lagerførende og leveres indenfor 14 hverdage hvis den skal sendes til dig. Du kan også afhente selv på vores lager i Rødekro. Hvis ladcyklen er i restordre eller der skal laves ”Eget Design” er leveringstiden op til 20 arbejdsdage.
Alle anførte priser på webshoppen er inklusiv moms.

Alle cykler leveres 100% samlet og klar til at køre på. Vi kvalitetssikre dem og tester hver cykel inden de sendes fra vores lager.

Hvis der skal monteres folie med motiv på kassen kan vores cykelmontør også gøre dette uden merpris udover den normale samlingspris.

CargoKid bytter selvfølgelig med et smil eller giver pengene retur og sørger for returfragt hvis du har fortrudt købet dog mod et fragtgebyr på kr. 1.300,00 inkl.moms. Der er 14 dages fuld returret dette gælder dog ikke hvis cyklen er blevet kørt på. Hvis du selv ønsker at tilbageleverer cyklen tager vi et genbyr på kr. 650,- inkl.moms for den udgående fragt omkostning der har været. Hvis du selv har afhentet cyklen i butikken og tilbageleverer den igen tager vi ingen gebyr.

Ved eventuel reklamation kontakt CargoKid på tlf. 70 23 82 60 eller på mail info@cargokid.dk
Vi tager forbehold for at kunne udbedre skaden før vi giver pengene retur. Hvis cyklen er leveret med folie på vurderer vi om denne er salgsbar før vi giver pengene retur. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer på cyklernes specifikationer og tilbehør samt moms og afgiftsændringer.

Transport


Eventuel transportskade skal omgående påtales og noteres på fragtstedet overfor fragtselskabet og CargoKid.

Returnering


CargoKid bytter selvfølgelig med et smil eller giver pengene retur og sørger for returfragt hvis du har fortrudt købet, dog mod et fragtgebyr på kr. 1.300,00 inkl.moms. Der er 14 dages fuld returret.
Hvis du selv tilbageleverer cyklen skal du betale et gebyr på kr. 650,- inkl. moms for den udgående fragtomkostning der har være på fremsendelse af cyklen. Du skal returnere den i Røde Kro eller i Hjallerup se under listen på hjemmesiden for at finde adresserne.

Hvis du har afhentet cyklen i vores butik og selv tilbageleverer den tager vi ingen gebyr.

Betaling


Som privatperson eller firma kan I købe ind via vores webshop og betale med kreditkort herunder Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, og JCB

Dkmastercard.jpgjcb.jpgvisa_online.jpg

Kunder med EAN nummer, oprettes i vores system og kan også købe ind via webshoppen eller på vores mail info@cargokid.dk / rådgivningstelefon tlf. 70238260


Garanti


CargoKid giver 2 års garanti. Garentien omfatter ikke slidtage dele eller bevægelige dele.
Vi har et kørende montørteam som kan hjælpe dig med eventuelle reperationer. De tilbyder at komme ud til dig så du slipper for at køre cyklen på værksted. Kontakt vores montør afdeling på Tlf. 70238260 eller skriv en mail på info@cargokid.dk Alle vores cykler er CE mærket og overholder den gældende standard.

Reklamationsret


Der er lovpligtigt 2 års reklamationsret.


Reklamationsretten dækker alle dele på ladcyklen.

Reklamationsret betyder at vi forpligter os til at afhjælpe fejl og mangler der er ved cyklen når kunden modtager den. Hvis det er en væsentlig fejl kan kunden ophæve købet og få pengene retur. Hvis ikke det er en væsentlig fejl har vi én chance for at afhjælpe ellers kan kunden også ophævet købet og få pengene retur.


Reklamationsfrist


Kunden SKAL reklamere indenfor ”rimelig tid” efter fejlen er opdaget ved modtagelse. Sker dette ikke ophæves både garanti og reklamationsfrist.
Cargokid skal dog også udbedre fejlen indenfor ”rimelig tid”. Hvis kunden gør os opmærksom på fejlen indenfor ”rimelig tid”. Gør CargoKid ikke det kan kunden ophæve købet og kræve pengene retur.