language:  DK  |  UK  |  SE
Trustpilot logo
Trustpilot stjerner

Cargokid autostol med beslag

Baby autostol med tilhørende beslag og lille værktøjskit. Autostolen kan nemt afmonteres og påmonteres med de medfølgende beslag så stolen står forsvarlig fast i cyklen. Monteringsvejledning medfølger. Leveres i sort/grå med tilhørende solskærm og med 3-punktsele samt beskyttende indlæg. Selvom autostolen er placeret i kassen er der stadig plads til 2 børn og indkøbsposer. Passer til alle vores ladcykler bortset fra Cruiseren.

Mål: L65 x B41 x H50/32 cm

Vægt : 2,8 kg

Er egnet til børn fra 0-13 kg. Eller max.14 mdr.

ENDELIG EN AUTOSTOL MED BESLAG SOM ER DESIGNET TIL EN LADCYKEL

kr. 1195

Trustpilot_general

Det siger kunderne på Trustpilot...

johanne_mygind.png

Johanne Mygind

stars.png

“Min datter og jeg er så glade for vores ladcykel.. God kvalitet til fornuftige penge. Når man er alene mor er det så vigtigt at kunne være mobil. Det gør hverdagen meget nemmere.”

tanja_jørgensen.png

Tanja Jørgensen

stars.png

Efter lang tids overvejelse ang. ladcykel, begyndte vi for nogle dage siden at kigge os omkring. Det har umiddelbart altid virket en smule uoverskueligt, da der jo altid er en masse udstyr man skal købe efterfølgende som lås, lygter osv. Men vi blev virkelig overraskede over at alt det plus meget andet fulgte med her samt skivebremser. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i, og introduktionsvideoen til Cargokid-ladcyklen giver et hurtigt og klart billede af, hvad man får for pengene. God service selv kl 23.00 om aftenen ☺️ "

louise_shilling.png

Louise Shilling

stars.png

"Min mand og jeg besluttede at kører til Kbh for at købe en el ladcykel. Desværre havde Cargokid lukket. Men efter en god kommunikation på facebook kommer Per og åbner butikken, for at sælge os en cykel. Det er de færreste der ville yde så god En service. Service i verdensklasse, god kommunikation, og ikke mindst et rart sted at handle. Jeg gik derfra med en super god oplevelse og vil anbefale dette sted til alle. Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det.”

Basta logoKenda logoTektro logoPromax logoShimano logo