language:  DK  |  UK  |  SE
Læs anmeldelserne - TRUSTPILOT ★★★★★

11.6 AH Batteri til El-ladcykel

Ekstra kraftigt 11.6 AH Lithium Batteri af mærket Panasonic, som passer til vores og til Am-Ladcyklers El-ladcykel. 36V og 417Wh samt er CE godkendt.

6 mdr. garanti. 3-4 års levetid ved normal kørsel og vedligehold.

Det er meget svært at måle præcist hvor langt man kan køre på en opladning med dette kraftige batteri da der er mange ukendte faktorer der spiller ind.

Hvilken speed, vind, varme/kulde, vægt på cyklen, terræn, dæktryk, hvor gammel er batteriet, hvor meget det er opladt osv.

Vi har testet det til at køre op til 70 Km ved speed 1, 56 kg. på cykel, 24 grader varmt vejr, ingen vind, helt nyt batteri, fuld opladt og ved ligeud kørsel.

Udsolgt frem til 12.8.20

kr. 2995

Trustpilot_general

Det siger kunderne på Trustpilot...

johanne_mygind.png

Johanne Mygind

stars.png

“Min datter og jeg er så glade for vores ladcykel.. God kvalitet til fornuftige penge. Når man er alene mor er det så vigtigt at kunne være mobil. Det gør hverdagen meget nemmere.”

tanja_jørgensen.png

Tanja Jørgensen

stars.png

Efter lang tids overvejelse ang. ladcykel, begyndte vi for nogle dage siden at kigge os omkring. Det har umiddelbart altid virket en smule uoverskueligt, da der jo altid er en masse udstyr man skal købe efterfølgende som lås, lygter osv. Men vi blev virkelig overraskede over at alt det plus meget andet fulgte med her samt skivebremser. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i, og introduktionsvideoen til Cargokid-ladcyklen giver et hurtigt og klart billede af, hvad man får for pengene. God service selv kl 23.00 om aftenen ☺️ "

louise_shilling.png

Louise Shilling

stars.png

"Min mand og jeg besluttede at kører til Kbh for at købe en el ladcykel. Desværre havde Cargokid lukket. Men efter en god kommunikation på facebook kommer Per og åbner butikken, for at sælge os en cykel. Det er de færreste der ville yde så god En service. Service i verdensklasse, god kommunikation, og ikke mindst et rart sted at handle. Jeg gik derfra med en super god oplevelse og vil anbefale dette sted til alle. Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det.”

Basta logoKenda logoTektro logoPromax logoShimano logo